BorduurDiva

Disclaimer

Disclaimer voor www.borduurdiva.nl hierna te noemen BorduurDiva, verleent u hierbij toegang tot www.borduurdiva.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. BorduurDiva behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

BorduurDiva spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.BorduurDiva.nl aangeboden informatie worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van BorduurDiva.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij www.BorduurDiva.nl.  Gebruik van teksten, afbeeldingen van de webiste www.BorduurDiva.nl mochten uitsluitend met toestemming en met bronvermeldingen worden gebruikt.  

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Als u op deze website pagina´s tegenkomt die in uw ogen onjuiste informatie bevatten of informatie die niet volledig is, dan kunt u een e-mail sturen via contactformulier.

Contact

Wij zijn bereikbaar op de onderstaande nummers:

Lyda:
+31 (0) 6 - 218 634 30

Sylvia:
+31 (0) 6 - 188 804 70

Stuur een bericht door hier te klikken

Workshop kalender

loader

Bezoekers

298546
Vandaag:Vandaag:40
Gisteren:Gisteren:157
Deze Week:Deze Week:1331
Deze maand:Deze maand:2540